Cum poate influența SSL pe saite-ul dvs. poziţia în Google?

În ultimele zile, pe site-ul Google Webmasters au apărut informații foarte interesante despre impactul pe care îl are SSL asupra rezultatelor de căutare Google. Chiar și acum ne conectăm la toate serviciile Google printr-o conexiune criptată HTTPS. Google pune un accent foarte mare pe securitatea datelor, de aceea acest tip de operaţiune.

Se pare că gigantul de Internet dorește ca datele să fie sigure nu numai pe site-urile sale web. În cadrul conferinței Google I/O de acum câteva luni, Google și-a anunțat noul proiect „HTTPS everywhere”. După cum a fost comunicat pe blogul lor pentru webmasteri, ei văd un interes clar, în creștere, pentru conexiunile criptate securizate cu SSL. Google testează în prezent implementarea de noi parametri care afectează vizibilitatea paginilor individuale. După cum vă puteți aștepta, unul dintre parametri va fi prezența certificatului SSL pe o anumită pagină.

În prezent, aceste mecanisme vizează mai puțin de 1% din căutări, dar,probabil, este numai o problemă de timp până când modificarea va viza toate întrebările din motorul de căutare Google. Site-ul dorește să încurajeze proprietarii paginilor web să instaleze certificate SSL

Merită să vă pregătiți de acum pentru modificările anunțate și să vă gândiți să cumpărați un SSL pentru pagina dvs. WWW. La ionos.ro aveți o alegere completă de diferite tipuri de certificate de securitate – puteți alege dintre homeSSL, RapidSSL, TrueBusinessID, Certificat EV.

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau