Modul confidențial pentru Gmail în G Suite

La începutul anului, Google a anunțat lansarea testelor pentru modul confidențial în Gmail din G Suite. În câteva luni, această funcție va fi introdusă pentru toți utilizatorii acestei soluții de business.

Modul confidențial facilitează gestionarea drepturilor de informare în mesajele e-mail, permițând expeditorilor, printre altele, să creeze date de expirare a mesajelor e-mail sau să elimine accesul la un e-mail trimis deja. În plus, în modul confidențial, este posibil ca destinatarii să nu poată retrimite, copia, imprima sau descărca mesajele și conținutul sau atașamentele acestora.

Cum pot să activez modul confidențial?

Dacă sunteți administrator de cont G Suite, puteți specifica dacă utilizatorii pot utiliza modul confidențial. Pentru a activa modul, accesați Aplicații > G SuiteSetări Gmail > Setări utilizator și selectați una dintre următoarele opțiuni:

  • Dezactivează: această opțiune va împiedica utilizatorii din domeniul dvs. să trimită mesaje e-mail cu modul confidențial.
  • Activează acum (în versiunea beta): această opțiune permite modul confidențial, care este în prezent în versiunea beta. Funcția va rămâne activă, atunci când va deveni disponibilă pentru public la data de 25 iunie 2019.
  • Activează, atunci când funcția este disponibilă pentru public: aceasta este opțiunea implicită și va permite modul confidențial, atunci când această funcție va deveni disponibilă publicului la 25 iunie 2019.

Cum pot să trimit un e-mail în modul confidențial?

Pentru ca utilizatorul să trimită un mesaj e-mail în modul confidențial, este suficient, ca după ce face clic pe „Creează” în aplicația Gmail din fereastra din dreapta jos, să activeze modul confidențial. Utilizatorul poate configura accesul la mesaj prin verificarea destinatarului, care trebuie să introducă parola primită pe telefonul său prin SMS.

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau