pomoc.home.pl

Cum să vă conectați la Panoul Clienților?

Accesarea panoului de clienți Ionos.ro este posibilă cu un nume de utilizator și o parolă. Numele de utilizator este adresa de e-mail. Când înregistrați primul serviciu, indicați numele de utilizator... Citiți mai multe »

Cum să verificați e-mailul pe Webmail (clientul browserului Web)?

Pe webmail.ionos.ro puteți verifica oricând mesajele din contul de e-mail. Puteți utiliza aplicația noastră de e-mail de oriunde în lume, orice browser web. Puteți accesa căsuța de e-mail de pe... Citiți mai multe »

Categorie:

FTP

Vă puteți conecta la serverul FTP folosind date de găzduire FTP sau un cont FTP. Fiecare găzduire are propria sa gazdă FTP unică și un nume de utilizator FTP. În plus, puteți crea conturi FTP suplimentare, adică utilizatori suplimentari care vor avea, de asemenea, acces la toate sau o parte din serverul FTP.

FTP

Cum să creați un client FTP

FTP înseamnă File Transfer Protocol (Protocol de transfer al fișierelor). Dacă folosiți o conexiune de tip FTP, înseamnă că folosiți metoda de încărcare a fișierelor: descărcare, încărcare pe server și...

Cum să încărcați fișiere pe un server FTP?

Cum să vă conectați la WebFTP? Încărcați fișiere pe un server FTP Puteți încărca fișiere pe un server FTP fără ajutorul altor programe. În Panoul de Client folosiți instrumentul WEBFTP....

Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau