Securitate nouă în Gmail

Informații de bază despre noile protecții din Gmail

Mai multă protecție și control cu cele trei instrumente de securitate Gmail din pachetul G Suite, disponibile acum pentru utilizatorii versiunii de afaceri a aplicației de la Google. Printre funcțiile disponibile putem enumera:

  • Sandbox„, adică un mediu izolat, care detectează prezenţa unui software rău intenţionat în atașamente şi îl verifică într-un spaţiu virtual privat și sigur,
  • Protecţie avansată împotriva phishing-ului şi malware-ului, care plasează mesajele de poştă electronică în carantină, protejează împotriva ataşamentelor atipice şi oferă protecţie pentru Grupurile de discuții Google împotriva mesajelor e-mail trimise cu scopul de a fura date,
  • Mod confidenţial pentru Gmail, care oferă capabilități integrate de gestionare a drepturilor la informaţiile conținute în mesajele de e-mail, care permit expeditorilor crearea de date de expirare şi rechemarea mesajelor trimise anterior.

Pentru care pachete vor fi disponibile funcțiile de securitate?

Opțiunea „”sandbox”” va fi disponibilă numai în versiunea G Suite Enterprise și pentru a fi disponibilă, administratorul serviciului va trebui să o activeze în consola de administrare. Celelalte funcții de securitate vor fi disponibile pentru toate versiunile pachetului G Suite și vor fi activate implicit pentru utilizatori.

Când vor fi activate opțiunile de securitate din Gmail?

Modul sandbox și modul confidențial vor ajunge la utilizatori până la sfârșitul lunii iunie. Protecția împotriva amenințărilor de tip malware a fost pusă în aplicare începând cu 25 iunie, iar acest proces poate dura mai mult de 15 zile.”

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau