Currents – noua aplicație din G Suite va înlocui Google+

Currents este o alternativă pentru Google+, care este încă disponibil în pachetul de business de la Google (G Suite). Currents, în comparație cu serviciul Google+, are un aspect, un stil și un set de caracteristici nou. Noua aplicație este concepută pentru a facilita comunicarea în cadrul companiei, permițând angajaților să facă schimb de idei în întreaga organizație și să adune feedback valoros – fără a inunda căsuțele poștale.

Datorită Currents, toți angajații au acces la un panou, unde pot posta informații referitoare la proiecte noi sau în curs de realizare, pot purta discuții sau pur și simplu pot urmări știrile legate de funcționarea organizației. Toate informațiile pot fi aranjate corespunzător în canale adecvate (de exemplu, vânzări, marketing, informații generale), care vor fi accesibile numai pentru anumite persoane, departamente sau pentru întreaga companie. Fiecare mesaj poate fi marcat cu etichete corespunzătoare, care vă vor ajuta să găsiți conținutul relevant.

Scopul platformei este de a facilita accesul angajaților la un conținut util și actual, adaptat rolului și intereselor acestora. Utilizatorii pot sorta informațiile afișate în ordine cronologică sau în funcție de relevanța lor.

Cum pot să obțin acces la Currents?

Pentru a începe utilizarea acestui serviciu nou în organizația dvs., administratorul contului G Suite trebuie să solicite acces la program în versiunea beta, trimițând un mesaj e-mail la: CurrentsBeta@google.com. După calificarea pentru versiunea beta, serviciul Google+ va fi automat înlocuit cu Currents.

Currents – noua aplicație din G Suite va înlocui Google+

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau