O nouă versiune a aplicației Dropbox pentru computere. Verificați ce s-a schimbat!

Aplicația Dropbox trece prin modificări care vor facilita munca persoanelor, care utilizează în fiecare zi multe aplicații. Utilizatorii Dropbox pot începe chiar de acum să testeze în cadrul accesului anticipat (Early access) noua versiune pe computere cu sistem Windows și pe computere Mac.

Organizarea muncii într-un singur loc

Colaborarea pe mai multe fișiere în proiecte multiple poate fi dificilă. În plus, dacă clienții sau partenerii folosesc soluții diferite decât cele implementate în firma dvs., atunci apar bariere suplimentare. Pentru a adresa aceste provocări, vine o nouă versiune a aplicației Dropbox, care va agrega toate materialele folosite la locul de muncă. Crearea, gestionarea și partajarea fișierelor, a foilor de calcul Excel și a documentelor Google se face într-un singur loc – nu mai trebuie să căutați programe pe desktop, veți face totul folosind aplicația Dropbox.

Noua aplicație Dropbox pentru computer – lista modificărilor este mare!

Integrarea cu instrumente

Mesageria instantanee este un alt instrument pe care îl utilizați în munca dvs. Dropbox a introdus integrarea cu aplicațiile Slack și Zoom. Datorită acestui lucru, puteți să vă alăturați întâlnirilor Zoom și puteți trimite mesaje Slack direct din aplicația Dropbox, economisind timpul necesar pentru schimbarea instrumentelor utilizate.

Cum pot să obțin acces la noua aplicație?

La testele noii aplicații poate lua parte oricine se înscrie la programul de acces anticipat. Pentru a face acest lucru, contactați administratorul Dropbox Business și solicitați posibilitatea de participare la teste.

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau