Crearea rapidă site-lui web cu ajutorul creatorul WWW

Fiecare afacere are nevoie de un site web. Spre deosebire de profilurile din social media –acesta este 100% al dvs. și aveţi o influenţă reală asupra conţinutului său. Activarea unei cărţi de vizită online nu este atât de dificilă cum credeţi. Tot mai mulţi utilizatori folosesc instrumente potrivite, care facilitează și permit crearea unui site chiar și într-o seară. Vă confruntaţi cu alegerea unui astfel de software? Cunoașteşi opţiunile constructorului de site-uri de mai jos.

CUPRINS

Pentru cine este coreatorul de site-uri WWW?

Creatorul WWW poate fi utilizat atât pentru a crea cărți de vizită așa-numite onepage (o pagină cu informații de bază și date de contact), cât și pentru site-uri web mai extinse și magazine online simple. Acest tip de aplicație este destinat persoanelor care nu au experiență în crearea site-urilor web și care doresc să le construiască singure pe baza șabloanelor disponibile (foarte des adaptate unui tip specific de afacere).

Șabloane

În funcție de pachet, creatorul poate avea multe șabloane de site-uri adaptate la diferite industrii și categorii – de la brutărie până la finanțe și subiecte juridice. Șabloanele gata pregătite oferă utilizatorilor creatorului structura generală a paginii și indicațiile de care au nevoie pentru a crea un site care să reflecte nevoile clienților lor, de exemplu, prin adăugarea unui formular de contact sau a unei hărți cu indicații. Marele avantaj al creatorului este libertatea de schimbare a șabloanelor și adaptarea automată a componentelor existente, ceea ce de obicei nu este posibil cu teme populare în WordPress.

Editarea site-ului cu ajutorul funcției Drag &Drop

Dacă acesta este primul dvs. site web, atunci vă va plăce cu siguranță editorul Drag &Drop, care permite plasarea elementelor (widget-uri – galerii foto, blocuri de text, hărți, butoane etc.) exact acolo unde doriți, fără a fi nevoie să aveți cunoștințe de programare.

Vindeți un produs/serviciu? Creatorul WWW este pentru dvs.!

În creator veți crea nu numai un site web profesionist. Dacă doriți, puteți rula și un magazin online simplu. Toate magazinele realizate în creator sunt complet adaptabile, ceea ce le face lizibile și estetice indiferent de dimensiunea ecranului folosit de clienți. Acest lucru este important în era creșterii traficului pe internet prin intermediul dispozitivelor mobile. În plus, câștigați flexibilitate în vânzarea oricărui tip de produs – fizic, digital sau servicii.

Publicare ușoară

Publicarea site-ului pe Internet este un moment important. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji. Datorită creatorului puteți face acest lucru cu un singur clic. Cu cât publicați mai repede site-ul, cu atât mai bine. Dacă aveți nevoie, puteți oricând să anulați publicarea sau să faceți rapid corecții și să republicați site-ul încă o dată.

Cum să asigurați securitatea site-ului dvs.?

Dacă ați creat deja un site cu ajutorul creatorului, care funcționează pentru profitul dvs., nu puteți să omiteți pasul următor – protejarea acesteia împotriva virușilor, infecțiilor și altor pericole. La ionos.ro, fiecare client activează prin intermediul panoului Protecția WWW– un instrument cuprinzător pentru securizarea oricărui site web. Domeniul de protecție este foarte larg – de la scanarea ciclică a fișierelor pe FTP până la protecția împotriva atacurilor DDOS. Versiunea de bază a pachetului este disponibilă gratuit pentru totdeauna.

  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau