Cum pot să adaug un eveniment nou în calendarul meu?


Folosirea calendarului, adăugarea de întâlniri/evenimente este nu numai utilă pentru organizarea planului zilei, săptămânii, lunii și anului, dar și pentru organizarea ușoară a activităților echipelor, de ex. în organizația dvs.

Datorită integrării complete, de la nivelul calendarului puteți cu uşurinţă invita mai mulți participanți la un eveniment. Fiecare dintre ei va primi o notificare prin e-mail, iar membrii organizației dvs. vor primi, de asemenea, notificări vizuale suplimentare și sincronizare implicită cu alte calendare.

Cum pot să adaug un eveniment nou în calendarul meu?

 1. După ce vă conectați la căsuța poștală, accesați fila Calendar.
 2. Va fi afișat calendarul implicit, la care puteți adăuga evenimente și întâlniri. În partea stângă a ecranului puteți schimba și crea noi calendare, de exemplu, private, companii, periodice.
  Calendar pe mail ionos.ro - adăugați o întâlnire la calendarul dvs.
 3. Utilizați opțiunea Nou (în partea de sus a ecranului) pentru a începe adăugarea unui eveniment nou.Adăugarea unui nou eveniment în calendarul întâlnirii.
 4. În fereastra nouă, specificați detaliile evenimentului creat furnizând Subiectul (numele), locul și data începerii și încheierii.Calendar pe mail ionos.ro - adăugați o întâlnire la calendarul dvs.
 5. Puteți indica participanții la întâlnire. Introduceți adresele lor de e-mail sau selectați adrese din agenda de adrese.

  Adăugarea unui nou eveniment în calendarul întâlnirii.

 6. Apăsați Creeazâ pentru a crea un nou eveniment din calendar. Dacă ați adăugat mai mulți participanți, aceștia vor primi o notificare prin e-mail.

Poștă e-mail fără limită de atașament

2 milioane de utilizatori nu se pot înșela. Alegeți un e-mail fiabil cu calendar, organizare de sarcini și fără spam.


 • A fost util articolul?
 • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau