Ce este Poșta ionos.ro (așa-numitul webmail)?


Poșta ionos.ro (Webmail) este un software utilizat pentru a deservi şi gestiona căsueţle poştale prin intermediul unui browser web, care include şi alte soluții de suport pentru e-mail, calendar și agendă. Conectarea la serviciul poczta.ionos.ro este posibilă numai cu adresa de e-mail a contului/căsuței poștale create pe serverul ionos.ro.

Poșta ionos.ro este un client modern de poștă electronică online, adică poștă în browser. Datorită reacției rapide și a accesului prin intermediul unui browser web, serviciul poczta.ionos.ro este un instrument universal pentru deservirea căsuței poștale de pe orice dispozitiv și loc din lume, indiferent de sistemul de operare și dimensiune a ecranului. Datorită menținerii tuturor funcționalităților sistemului, această poștă este foarte competitivă în comparație cu alte aplicații tipice dedicate, de ex. pentru telefoane mobile, tablete sau PC-uri.

Poșta ionos.ro (așa-numitul webmail)

Dacă căutați e-mail cu funcționalitate extinsă, puteți utiliza oferta Microsoft Exchange, G Suite sau Office 365 disponibilă în pachete convenabile.
Conceptul de poștă electronică ionos.ro este utilizat în legătură cu serviciul webmail.ionos.ro în care puteți utiliza contul dvs. de e-mail fără a trebui să configurați aplicații suplimentare/client de poștă electronică.

Care sunt avantajele poștei electronice?

Poșta e-mail este un mod modern și universal de comunicare în secolul XXI. Este imposibil să ne imaginăm o companie modernă, care s-ar putea dezvolta fără a utiliza mesaje e-mail. Cele mai importante avantaje ale poștei e-mail în ionos.ro sunt:

 • viteza – mesajul va ajunge oriunde pe pământ în câteva secunde (în mod eficient),
 • costul scăzut al utilizării – compararea costului trimiterii unei scrisori prin poșta tradițională, fax și e-mail este cu siguranță în favoarea acesteia din urmă. Nivelul costurilor este chiar de câteva zeci de ori mai mic decât în cazul formelor tradiționale de comunicare,
 • ataşare – puteți ataşa la mesaj orice fișier (de ex. un document Word, un document Excel,imagine sau un sunet),
 • disponibilitate – datorită progresului tehnologic puteți utiliza e-mailul în multe locuri, de ex. acasă, la serviciu, la școală, în concediu. Cu ajutorul poczta.ionos.ro puteți să verificați căsuța de e-mail în orice moment de pe orice computer conectat la Internet.
 • uşurinţa în utilizare – software-ul folosit pentru deservirea poștei electronice este ușor de utilizat și disponibil pe scară largă.

Despre poșta e-mail gratuită a fost scris aproape totul. Despra poșta profesională pentru afaceri – relativ puțin, iar diferențele sunt esențiale. În primul rând, folosind poșta în ionos.ro, câștigați:

 • mesaje de dimensiuni nelimitate (puteți trimite un atașament uriaș – unul, care va ocupa întreaga capacitate a căsuței de e-mail);
 • un protocol modern IMAP, datorită căruia veți asigura sincronizarea mesajelor primite pe mai multe computere în același timp (la serviciu, acasă, pe telefon),
 • lipsa reclamelor obositoare (mesajele dvs. e-mail sunt „curate” și fără publicitate, de ex. nu există un subsol publicitar atașat conținutului mesajului, ceea ce este tipic pentru mesajele e-mail trimise prin intermediul conturilor gratuite de poștă electronică). Partenerii au încredere în dvs. și sunteți percepuți ca persoane serioase de mediul de afaceri,
 • funcții avansate anti-spam – instrumentele de filtrare partajate protejează poșta electronică împotriva a mii de mesaje nedorite, care nu mai ajung în căsuța dvs. de poștă electronică,
 • un program profesional pentru deservirea căsuțelor poștale online – software pentru gestionarea și deservirea căsuțelor e-mail prin intermediul unui browser web, care integrează și alte soluții, inclusiv suport pentru e-mail, calendar și agendă. Noua noastră aplicație pentru poșta e-mail este la același nivel cu liderii mondiali în domeniul poștei electronice și, în același timp, stabilește cele mai noi tendințe.
 • disponibilitate garantată – căsuța dvs. de poștă electronică funcționează eficient și este disponibilă pe tot parcursul anului.

Poștă e-mail fără limită de atașament

2 milioane de utilizatori nu se pot înșela. Alegeți un e-mail fiabil cu calendar, organizare de sarcini și fără spam.


 • A fost util articolul?
 • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau