Cum blocați SPAM-ul folosind setările de Webmail?

Cum blocați SPAM-ul folosind setările de Webmail?

 1. Mergeți la: login.webmail.ionos.ro și conectați-vă la căsuța dvs. de e-mail.
 2. Mergeți la meniul de profil și apoi selectați Setări.
 3. Mergeți la secțiunea: Opțiuni antispam.
 4. În ecranul care apare, puteți schimba setările antispam pentru căsuța de e-mail selectată. Citiți mai multe despre SPAM.
 5. Opțiuni disponibile:
  • Acceptarea e-mailurilor provenite din redirecționare externă. Toate e-mailurile redirecționate către e-mailul dvs. de pe ionos.ro vor fi trimise în inbox, indiferent de adresa de pe care este făcută redirecționarea.
  • Blocarea informațiilor tehnice și știrilor de la operator. Permite blocarea trimiterii e-mailurilor trimise de ionos.ro către adresa dvs. de e-mail (de exemplu: știri, promoții, notificări tehnice, informații despre actualizări).
  • Lista albă de expeditori. Expeditorii din această listă nu vor fi verificați de filtrul antispam de la ionos.ro. Sunt considerați expeditori de e-mail de încredere. Regulile listelor albe au prioritate în fața listelor negre.
  • Lista neagră de expeditori. E-mailurile de la expeditorii din această listă nu vor fi livrate în căsuța dvs. de e-mail de la ionos.ro. Aceste mesaje blocate de regulile listelor negre nu sunt salvate în căsuța de e-mail a utilizatorului. Expeditorul unui e-mail blocat de o listă neagră va primi o notificare (Mailer-Deamon) pentru a fi anunțat că e-mailul său nu a fost livrat.
  • Blocarea mesajelor care conțin spam în funcție de adresa expeditorului. Blocați e-mailurile de la adresele cunoscute pentru trimiterea de mesaje spam. Filtrul antispam de la ionos.ro folosește soluții consacrate pentru a proteja împotriva corespondenței nedorite.
  • Blocarea mesajelor care conțin spam în subiect și în conținut. Se face analiza subiectului și a conținutului mesajului luând în calcul apariția expresiilor și cuvintelor caracteristice pentru spam și se verifică domeniul expeditorului. Apariția pe o listă specifică asociată cu spam clasifică mesajele ca fiind nesolicitate. Rețineți că e-mailurile sunt respinse atunci când există mai multe elemente specifice spamului.

Găzduire creată pentru WordPress

Aveți un site web pe WordPress? Și nouă ne place acest sistem pentru site-urile web. De aceea am creat găzduire în special pentru utilizatorii săi.


 • A fost util articolul?
 • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau