Cum poate fi confirmată comanda pentru certificatul SLL pe ionos.ro?


După comandarea și plătirea comenzii pentru certificatul SSL, trebuie să activați certificatul SSL în Panoul de client ionos.ro (pe parcursul acestui proces veți alege domeniul care va fi securizat cu certificatul SSL achiziționat). Numai după activarea și confirmarea comenzii pentru certificatul SSL, certificatul SSL propriu-zis va fi emis și îl veți putea instala / rula pe server.

Instalarea și pornirea certificatului SSL:

Cum poate fi confirmată comanda pentru certificatul SSL pe ionos.ro?

 1. Comandați certificatul SSL prin intermediul site-ului nostru: https://ionos.ro/ssl
 2. După plasarea comenzii pentru certificatul SSL, plătiți comanda generată.
 3. După ce ați plătit comanda, treceți la activarea certificatului SSL plătit. În cadrul acestui proces, veți alege domeniul care va fi securizat cu certificatul SSL achiziționat.
 4. După activarea certificatului SSL, va fi trimis un mesaj e-mail cu un link de confirmare a comenzii pentru certificatul SSL. Mesajul e-mail va fi trimis la adresa de e-mail furnizată în timpul plasării comenzii pentru certificat (adresa de e-mail din domeniul pentru care este emis certificatul SSL).
  În Panoul de client ionos.ro în secțiunea de meniu: Certificate SSL puteți verifica adresa de e-mail indicată pentru confirmarea comenzii. Dacă ați configurat căsuța de e-mail indicată după comandarea certificatului SSL, puteți trimite din nou din acest loc mesajul de verificare.
  IMPORTANT! Informația despre adresa de e-mail pentru verificarea comenzii este vizibilă în Panoul de client ionos.ro numai pentru următoarele certificate SSL: ionosSSL și SSL Wildcard (inclusiv pentru certificatele DV, OV și EV). În cazul certificatelor de tip RapidSSL, informația despre adresa de e-mail selectată pentru verificarea comenzii este vizibilă numai în etapa plasării comenzii.
 5. Recepționați acest mesaj e-mail și faceți clic pe linkul inclus în mesaj.
 6. După ce faceți clic pe linkul de confirmare a comenzii pentru certificatul SSL, veți fi redirecționat către un site web unde veți putea confirma adresa dvs. de e-mail. În acest scop, faceți clic pe butonul: Approve.
 7. După ce faceți clic pe butonul Approve, pe ecran va fi afișată confirmarea operației.
 8. După efectuarea operației, așteptați eliberarea certificatului SSL pentru domeniul dvs. Folosind Panoul de client ionos.ro veți putea descărca și / sau instala certificatul SSL pe hosting (server).

Securizați-vă site-ul web cu un certificat SSL

Protejați datele din formulare și tranzacții cu un lacăt verde la adresă.


 • A fost util articolul?
 • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau