Cum să verificați calitatea internetului dvs. (ping)?


Un contor de calitate a conexiunii la internet este disponibil la https://support.ionos.ro/test/. Vă permite să verificați valorile pentru: 10 pachete de testare, valoarea medie ping și abaterile ping de la valoarea medie. Astfel poți verifica dacă calitatea conexiunii tale la internet este bună. Calitatea poate fi motivul inconvenientului atunci când utilizați serviciile ionos.ro?

Cum îmi pot testa conexiunea la internet la ionos.ro?

  1. Accesați adresa: https://support.ionos.ro/test și faceți clic pe butonul: START TEST.
  2. Așteptați câteva secunde pentru a finaliza testul de conectare.
  3. Rezultatele și un tabel cu detaliile testului de calitate a conexiunii vor fi afișate în partea dreaptă a ecranului.

Testarea calității conexiunii la Internet se realizează folosind funcția de browser web nativ (WebSocket) și vă permite să verificați calitatea conexiunii de la dvs. la ionos.ro.

Contorul de calitate a conexiunii la internet este construit dintr-o aplicație client (script JS) și micro-aplicații din partea serverului. Testul începe după clic pe butonul „Start test”.

La testarea calității unei conexiuni la Internet, sunt verificați doi factori: ping (întârziere) și abateri ale rezultatelor întârzierii. Microaplicarea plasată pe server în ionos.ro este concepută pentru a reflecta pachetele cu conținutul original.

În timpul testului sunt trimise 10 pachete pentru care se verifică valorile de întârziere. Punctele sunt acordate și, pe baza sumei de control, este afișat unul dintre cele trei rezultate: verde (calitate foarte bună), portocaliu (calitate scăzută) sau roșu (calitate foarte scăzută).

Un tabel detaliat este afișat sub rezultat, care prezintă rezultatele pentru cele 10 pachete testate, valoarea medie ping și abaterea ping de la medie.

După finalizarea testului, butonul „Test din nou” va fi activ și veți putea efectua din nou testul de calitate a conexiunii la Internet.

Cum să înțelegeți rezultatele contorului de calitate a conexiunii la Internet?

  • Rezultat ecologic – calitate foarte bună – calitatea conexiunii la internet este foarte bună și nu ar trebui să fie o cauză de neplăcere atunci când utilizați serviciile ionos.rol.
  • Rezultatul portocaliu – calitate scăzută – calitatea conexiunii la internet nu este bună și poate provoca inconveniente atunci când utilizați serviciile ionos.ro. Contactați furnizorul de internet pentru a explica motivele.
  • Rezultat roșu – calitate foarte scăzută – calitatea conexiunii la internet este foarte proastă și poate provoca inconveniente atunci când utilizați serviciile ionos.ro. Contactați furnizorul de internet pentru a explica motivele.

Ce ar trebui să fac dacă calitatea conexiunii mele este slabă?

Dacă calitatea conexiunii dvs. de internet la ionos.ro nu este bună și obțineți un rezultat portocaliu sau roșu, vă rugăm să contactați furnizorul de internet pentru a explica motivul. Calitatea conexiunii dvs. de internet poate cauza inconveniente atunci când utilizați servicii ionos.ro.

Calitatea conexiunii dvs. la internet poate fi slabă din cauza malware-ului și a malware-ului de pe computer. Merită să vă protejați cu ajutorul unui program antivirus.

Găzduire creată pentru WordPress

Aveți un site web pe WordPress? Și nouă ne place acest sistem pentru site-urile web. De aceea am creat găzduire în special pentru utilizatorii săi.


Copie de rezervă a poștei e-mail nelimitată

Cu Dropsuite E-mail Backup, veți face copii de rezervă ale poștei Microsoft Exchange, Gmail cu Google G Suite sau ale poștei IMAP/POP3.


  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau