Instalator automat în găzduire – cum poate fi folosit?

Instalatorul automat este un instrument, care permite instalarea uşoară şi rapidă a aplicațiilor gata făcute ca parte a găzduirii în ionos.ro. În câţiva paşi simpli puteţi rula aplicaţii bine-cunoscute şi verificate pentru crearea de site-uri Web (de ex. WordPress sau Joomla!).

Când utilizaţi programul de instalare automată, nu este necesar să descărcaţi aplicaţia de pe site-ul autorului, să încărcaţi fişierele pe server şi să creaţi baza de date dorită. Cu un singur clic de mouse, veţi putea instala aplicaţia selectată.

La aplicaţia instalată utilizând Instalatorul Automat puteţi atribui un anumit domeniu de internet, de ex. „domeniulmeu.com”. Aceasta înseamnă că aplicaţia instalată (de ex. un site bazat pe WordPress) poate fi disponibilă la adresa unui domeniu scurt, care, de ex. poate fi înregistrat pe ionos.ro.

Cum se utilizează programul de instalare automată?

Cu câteva clicuri de mouse, puteţi lansa un site web avansat, de ex. un portal web (de ex. WordPress, Joomla! sau Drupal) sau un forum de discuţii.

Aplicaţiile disponibile ca parte a Programului de Instalare Automată sunt instrumente gratuite şi populare, cunoscute de mulţi utilizatori din întreaga lume, bogate în funcţionalităţi şi uşor de utilizat (inclusiv phpBB, Joomla!, WordPress, Coppermine Gallery, MediaWiki şi multe altele).
 1. Conectați-vă la Panoul de Client ionos.ro.
 2. Faceți clic pe secțiunea: Servicii WWW / Website services, care se află în partea stângă a ecranului.
  Servicii WWW / Website services
 3. Faceți clic pe numele găzduirii unde doriți să instalați, de exemplu, CMS WordPress sau CMS Joomla și alte CMS populare.
 4. În modulul / caseta Instalări / Installations , faceți clic pe Nou / New pentru a începe instalarea automată a CMS.
 5. Alegeți ce CMS doriți să instalați. Cele mai populare CMS sunt CMS WordPress și CMS Joomla.
 6. În pasul următor, completați informațiile de bază despre instalare. introduceți:
  • autentificare administrator / Administrator’s login: acesta este numele pe care îl veți folosi la conectarea în panoul de administrare CMS WordPress,
  • Adresa de e-mail a administratorului / Administrator’s e-mail address: adresa de e-mail la care veți primi toate informațiile despre noua instalare CMS, inclusiv date de conectare, parolă și date de acces la baza de date SQL,
  • select domeniu / Assign a domain: selectați domeniul (trebuie să fie atribuit gazduire web) sub care noua pagină web trebuie să fie imediat vizibilă. Dacă nu specificați un domeniu în acest pas, pagina web va fi disponibilă la o adresă URL temporară.
  • App licence: Citiți licența software și acceptați-o.
 7. După începerea și finalizarea instalării, veți primi date de acces pentru CMS WordPress la adresa de e-mail indicată mai sus. Vedeți cât de ușor este.

Proces simplu de instalare

Procesul de instalare a aplicaţiilor disponibile este simplificat la maxim şi necesită doar câteva informaţii de bază. Software-ul de aplicaţie selectat este gata de utilizare aproape imediat. Aplicaţiile disponibile ca parte a Programului de Instalare Automată sunt instrumente populare, cunoscute de mulţi utilizatori din întreaga lume, bogate în funcţionalități şi uşor de utilizat.

Se estimează că peste 1/4 din site-urile din lume utilizează WordPress, inclusiv branduri precum BBC, MTV sau Sony. Nu ezita! Utilizaţi Instalatorul Automat de aplicații pentru a instala CMS WordPress sau o altă aplicaţie populară pe serverul dvs.!

Ce exemple de aplicaţii pot instala pe server?

Datorită Instalatorului Automat puteţi instala cele mai populare sisteme CMS şi alte aplicaţii (inclusiv forumuri de discuţii, galerii de imagini şi sisteme CRM). CMS este un sistem de management al conținutului (eng. Content Management System) adică o aplicație, care vă permite să creați cu uşurință un site Web şi să-l actualizaţi ulterior. Modelarea conţinutului şi a modului de prezentare a acestuia pe un site gestionat de CMS se face, de obicei, utilizând pagini web care conţin formulare speciale pentru editare (de ex. un panou de administrare).

Conţinutul poate fi un text simplu, fotografii, muzică, filme, documente şi multe alte elemente. Informaţiile pe care le veţi adăuga pe site-ul dvs. vor putea fi evaluate şi comentate de alţi utilizatori. Site-ul dvs., creat pe bază de CMS, va deveni un site dinamic care colaborează cu utilizatorul.

Folosind programul de Instalare Automată, puteţi lansa rapid un blog, care va conţine intrări sortate cronologic. Blog-urile permit, printre altele, arhivarea şi clasificarea intrărilor, precum şi comentarea intrărilor de către cititori. Se estimează că cele mai multe bloguri din lume utilizează WordPress.

IMPORTANT! Datorită software-ului CMS, persoanele fără abilităţi de programare sau fără educaţie informatică pot crea site-uri web avansate. În întreaga lume, oamenii şi companiile creează site-uri atractive private, cărţi de vizită mici, blog-uri, site-uri web pentru companii, magazine online şi portaluri corporative puternice.

Găzduire creată pentru WordPress

Aveți un site web pe WordPress? Și nouă ne place acest sistem pentru site-urile web. De aceea am creat găzduire în special pentru utilizatorii săi.


 • A fost util articolul?
 • Da   Nu
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
Google Workspace
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau