Cum pot să configurez programul poştei electronice?


Puteți să primiţi şi să trimiteţi mesaje e-mail din căsuţele poştale create pe ionos.ro:

  • Folosind Poşta Ionos.ro la adresa https://login.webmail.ionos.ro
  • Utilizând programe de e-mail, de ex. Windows 10, Outlook, Thunderbird sau Windows Mail
  • Utilizând telefoane mobile, care permit configurarea contului de e-mail pentru utilizare
Înainte de configurarea programului de e-mail (de ex. Thunderbird sau altul), este necesar să vă conectaţi cel puţin o dată la căsuţa de e-mail selectată prin serviciul ttps://login.webmail.ionos.ro.

Configurarea poştei pas cu pas

Pentru a configura telefonul mobil sau programul de poştă electronică, furnizaţi următoarele detalii:

Când configurați programul de poștă electronică, introduceţi adresa de e-mail a căsuţei poştale.
De exemplu: popescu@domeniulmeu.com

IMPORTANT! Reţineți că adresa de e-mail introdusă trebuie să fie identică cu numele de utilizator (vedeți pasul 6)! În caz contrar, la trimiterea unui mesaj e-mail, veţi primi un mesaj de eroare, cum ar fi: We don’t relay mail.

Introduceți numele expeditorului. Implicit, în locul expeditorului este adăugată adresa dvs. de e-mail, dar aceasta merită schimbată de ex. cu numele şi prenumele dvs., pentru ca destinatarul, atunci când primeşte un e-mail de la dvs., să vadă numele şi prenumele sau numele firmei, în loc de adresa de e-mail.

De exemplu: Ion Popescu

Adresa serverului mesajelor primite (IMAP sau POP3). Introduceţi fragmentul, care se află după caracterul „@” în adresa dvs. de e-mail.

De exemplu: dacă adresa căsuţei dvs. e-mail este „popescu@domeniulmeu.ro”, introduceţi în adresa serverului mesajelor primite „domeniulmeu.ro”.

Adresa serverului mesajelor trimise (SMTP). Introduceţi fragmentul, care se află după caracterul „@” în adresa dvs. de e-mail.

De exemplu: dacă adresa căsuţei dvs. e-mail este „popescu@domeniulmeu.ro”, introduceţi în adresa serverului mesajelor primite „domeniulmeu.ro”.

Numerele porturilor pentru serverele de e-mail – numerele porturilor implicite (fără criptare SSL) pentru serverele de e-mail sunt:
IMAP: 143
POP3: 110
SMTP: 587

Pentru o conexiune criptată SSL:
IMAP: 993
POP3: 995
SMTP: 465

Numele contului de poştă e-mail (numele de utilizator). Introduceţi adresa de e-mail completă, pe care doriţi să o configuraţi în programul de e-mail. Introduceţi aceeaşi adresă de e-mail, pe care aţi completat-o la pasul 1.

Exemplu: dacă aveţi o căsuţă poştală numită: „test”, care este configurată în domeniul „domeniulmeu.ro”, introduceţi în câmpul numele de cont numele: „test@domeniulmeu.ro” .
style=”info”IMPORTANT! Reţineți că adresa de e-mail introdusă trebuie să fie identică cu numele de utilizator! În caz contrar, la trimiterea unui mesaj e-mail, veţi primi un mesaj de eroare, cum ar fi: “We don’t relay mail“.

Activaţi autentificarea SMTP. Pentru a permite trimiterea de e-mailuri, activaţi autentificarea SMTP. Această funcţie este cunoscută, de asemenea, sub numele de „Protocol de transfer simplu de corespondenţă (SMTP)”. Această funcţie nu trebuie confundată cu funcţia de autentificare a parolei – acestea sunt două subiecte diferite.

Dacă un program de e-mail configurat raportează o problemă cu funcţionarea certificatului SSL, verificaţi din nou setările serverelor de mesaje primite şi trimise şi setările conexiunii criptate SSL.

Poștă e-mail fără limită de atașament

2 milioane de utilizatori nu se pot înșela. Alegeți un e-mail fiabil cu calendar, organizare de sarcini și fără spam.


Copie de rezervă a poștei e-mail nelimitată

Cu Dropsuite E-mail Backup, veți face copii de rezervă ale poștei Microsoft Exchange, Gmail cu Google G Suite sau ale poștei IMAP/POP3.


  • A fost util articolul?
  • Da   Nu
Caută
Generic filters
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj w tytułach
Szukaj w treści
Filter by Article Categories
Întrebări frecvente
Înregistrarea serviciului
Panoul client
Așezări
Domenii
Hosting
Instalator automat CMS
Bază de date
FTP
E-mail
Webmail
Programe de e-mail
Certificat SSL
Website Builder
eCommerce
G Suite
Office 365
Securitate
Baza de cunoștințe
WordPress
sau